Druk op de achtergrond

De afgelopen maanden was het vrij rustig rondom de G1000 en de werkgroepen. Tenminste, online. Op de achtergrond is er door de werkgroepen hard gewerkt. Plannen zijn uitgewerkt, er is een enquête gehouden en in verschillende bijeenkomsten hebben we elkaar op de hoogte gehouden. Het was bovenal werk in uitvoering en daar valt weinig over te vertellen.

Maar we hebben na de vakantie de draad weer opgepakt en hebben op 23 september een bijeenkomst met de werkgroepen. Doel van de bijeenkomst is de verhalen helder te krijgen en input te leveren voor een LEADER-aanvraag.

De actieve werkgroepen zijn:
4xjeugdhofpoort
De Rode Draad
Werkgelegenheid
Platform

Cryptische namen wellicht, maar daar komt verandering in. Met het concreter krijgen van het verhaal, kunnen we er ook meer over vertellen! Kortom, houd ons in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws