Terugkoppelingsavond op 22 januari

Maandag 22 januari vindt er om 19:30 uur een terugkoppelingsavond plaats in De Bovenkamer in Coevorden. Tijdens die avond kijken wij, samen met de aanwezigen, terug op de G1000 die op 29 oktober 2016 in De Swaneburg is gehouden.

Op 29 oktober 2016 vond de eerste G1000 van Drenthe plaats in Coevorden. Maandenlang is er door een grote groep vrijwilligers keihard gewerkt om deze inwoners-top tot een succes te maken. De initiatiefgroep bestond uit betrokken Coevordenaren, die samen Coevorden een beetje mooier wilden maken door inwoners van de gemeente samen te brengen. Dat is op meerdere manieren gelukt.

Op 22 januari blikken we terug op de dag en presenteren we de resultaten en het evaluatieonderzoek gedaan door Christiaan Hofstede. Verder gaan ee samen met de aanwezigen in gesprek over de resultaten en de toekomst van de G1000. Het college en de raad van de gemeente Coevorden zijn die avond ook uitgenodigd.

De bijeenkomst vindt plaats van 19:30 tot ongeveer 21:30 uur in De Bovenkamer, Friesestraat 26, boven The Readshop Coevorden. Aanmelden kan via info@g1000coevorden.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws